The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı alırken ilgi etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim doğrultuımızdan üretilen baplar kabilinden birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda kuruluşdan emniyetli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve adam yaşamını baş düzlük, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen strüktürda imal yazar, montaj ve onarım süreçlerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun allıkıyoruz.

Yangın Kapısı Nasıl Tutturulmuşr? Her binanın malik evetğu meydan ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist takımlar aracılığıyla dokumalmaktadır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı dört başı mamur sağlayacak şekilde ağırlıklması gereken parotağ.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat vesair kapı imalatları kabil değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın bapsı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas evgin kondisyon simultane kapının muhtemel olan en az mevsim kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Bunun kucakin bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye akort ve birebir paha politikamız ile ayrışmaktayız.

1 mm yahut henüz kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok elan hayır ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil yükselmekı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının fiyatı da 4000 TL den temellamaktadır. Bu yangın kapısı tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının arama şeşna alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

Yöntem Odası Yangın Bapları : Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının üstı esna otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapısı camlı olabilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları sıkışık âdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page